Kiadó iroda - Külső Pest

 • Office Campus I

  Office Campus I

  Az Office Campus irodákat és raktárakat kínál Budapest 9. kerületében. Az első fázis 2007 júliusában készült el. A fölszinten szervíz-, raktár- és üzletterület bérlésére van lehetőség kb. 700 m2-en. Az épület a Rákóczi-híd közelében, a Gubacsi út és a Soroksári út mellett található. Akár Budáról, akár Pestről könnyen megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel.


  Teljes terület: 8.300 m2 Szabad terület: 260 m2

 • Arena Corner

  Arena Corner

  Budapest egyik legimpozánsabb irodafejlesztése, a kiváló elhelyezkedésű Aréna Corner Irodaház, a Hungária körút - Kerepesi út sarkán épült, a Stadionok metróállomás közvetlen közelében. Az irodaház olyan globális cégeknek ad otthont, mint a Bank of China, a Citibank, a Cognizant és a Vodafone. A 2007-ben átadott “A“ kategóriás irodakomplexum mintegy 24.000 m2 irodaterületet és 3.500 m2 kereskedelmi területet kínál 8 szinten, 3 egymással közvetlenül csatlakoztatható irodatoronyban. Az egyes tornyok mérete 9.000 - 10.000 m2, a legnagyobb egybefüggő irodaterület 4400 m2 egy szinten. Az épület alatti 3 szintes mélygarázsban 370 parkolóhely bérelhető. Az épület közvetlen közelében további 1160 P+R parkoló található. Az irodaépület a város sport és üzleti központjában helyezkedik el, a Budapest Aréna és a Puskás Stadion közvetlen közelében. Ugyancsak a környék jelentőségét erősíti a számos rendezvényközpont, szálloda és Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja, az Aréna Pláza is.


  Teljes terület: 24.231 m2 Szabad terület: 9.007 m2

 • Hermina Towers

  Hermina Towers

  Az elhelyezkedés kitűnő közlekedési összeköttetést biztosít. A környék úgy is ismert, mint a város diplomata negyede, valamint úgy is, mint a sportélet központja, számtalan sportlétesítménnyel. A két toronyból álló irodakomplexum közvetlenül a Városliget mellett található, így kínálva nyugodt és kellemes munkakörnyezetet valamennyi bérlőjének. Az irodákból pompás kilátás nyílik a parkra.A Hermina Torony irodaház Pest egyik legszebb zöldövezetének szélén a Városligetnél helyezkedik el. Az új tulajdonos teljes körű felújítást végzett. A Hungária körút és a Dózsa György út közelsége kitűnő megközelíthetőséget biztosít a város bármely részéről – akár autóval, akár tömegközlekedéssel.


  Teljes terület: 16.509 m2 Szabad terület: 4.173 m2

 • Hungária Center

  Hungária Center

  A Hungária Center Budapesten a város kiemelkedő jelentőségű közlekedési ütőerénél, a Kerepesi út - Hungária krt. csomópontjában a XIV. kerület Hungária krt. 17-19 szám alatt található. Az épület a Hungária körút és Tábornok utca saroképülete. Az épülethez a lehajtás a Hungária körút Árpád-híd felé haladó sávjaiból, a Kerepesi úti kereszteződés után közvetlenül a Tábornok utcánál lekanyarodva történik. A Keleti-pályaudvar a Hungária Centertől gépkocsival 5 perc, a Ferihegyi repülőtér 25 perc. A Hungária Center tömegközlekedési kapcsolatai kiválóak. A legforgalmasabb tömegközlekedési vonalak állnak a Bérlők rendelkezésére, amelyek közvetlenül az épülethez szállítják az utasokat.


  Teljes terület: 7.774 m2 Szabad terület: 1.970 m2

 • K3

  K3

  A K3 a Könyves Kálmán körúton, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területén felépülő új 'A' kategóriás fenntartható irodaház, amelynek legfőbb jellemzője a környezettudatos megoldásokon alapuló költséghatékony működés. A komplexum négy irodatornyát tengelyszerűen összekötő központi épület és a különleges üveghomlokzat olyan designelemek felhasználásával került kivitelezésre, melyek vitalitást sugároznak, és stílusos megjelentést kölcsönöznek az épületnek. 0% áfa a bérkleti díjra és az üzemeltetséi költségre.


  Teljes terület: 15.722 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • KÉSZ Mester Udvarház

  KÉSZ Mester Udvarház

  A KÉSZ Mester Udvarház Budapest egy rendkívül dinamikusan fejlődő negyedében a IX. kerület újjáépülő részén található. A szomszédságában található a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház, a Lurdy Ház és számos egyéb fejlesztés is. Az irodaház könnyedén megközelíthető autóval a Lágymányosi hídról illetve a Hungária körútről. Villamos, busz, HÉV, metró megállok is rendelkezésre állnak a közelben. A városközpont kevesebb mint 10 perc alatt elérhető.


  Teljes terület: 8.094 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Laurus Offices

  Laurus Offices

  Az épületegyüttes kiváló közlekedés mellett, a X. kerület Üllői útján, a 3-as metró Határ úti megállója mellett helyezkedik el. A három különálló épület utcára nyíló kereskedelmi területet kínál a bérlők számára. Az épületegyüttes egy zárt belső pihenő kertet fog közre, biztosítva ezzel az ott dolgozók kikapcsolódását. Az épület a bérlők igényeit az 'A' épületben öt, a 'B' és 'C' épületben hat szinten szolgálja ki, míg a mélygarázsban 240 gépkocsi számára nyújt zárt parkolási lehetőséget. Kiemelkedő a környéken található zöld területek aránya. Könnyen elérhető a közelben működő bevásárló központ valoamint egy multifunkcionális sportcentrum.


  Teljes terület: 29.262 m2 Szabad terület: 4.083 m2

 • Liberty

  Liberty


  Teljes terület: 42.000 m2 Szabad terület: 27.410 m2

 • Lurdy Ház

  Lurdy Ház

  A Lurdy Ház bevásárló- és irodaközpont a Könyves Kálmán körút és a Mester utca sarkán helyezkedik el. Igény szerint bérelhetők irodák és parkolók az épület mélygarázsában.


  Teljes terület: 21.876 m2 Szabad terület: 3.397 m2

 • M3 Business Center A

  M3 Business Center A

  Az M3 Business Center 'A' 2000-ben épült, 2009 januárjában az épület teljes felújítására került sor. Az M3 Business Center a Hungária körút és az M3-as autópálya kivezető szakaszánál, a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál, a Városliget közelségében helyezkedik el.


  Teljes terület: 8.967 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • M3 Business Center B

  M3 Business Center B

  Az M3 Business Center 'B' 2008-ban épült. Az M3 Business Center a Hungária körút és az M3-as autópálya kivezeto szakaszánál, a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál, a Városliget közelségében helyezkedik el.


  Teljes terület: 8.370 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Máriássy Ház

  Máriássy Ház

  A Máriássy Ház modern épülete és a Borjúvásár csarnok finom ötvözete két építészeti stílus együttes jelenlétének. A Loft épület (éplült 1927-ben) és a szomszédos modern épület ideális munkakörnyezetet nyújtanak. Az épületkomplexum összesen 9000 m2-nyi A kategóriás irodát kínál. Az épüeltek alaprajzi adottásgai alaklmasak nyitott és egyterű irodák kialakítására és speciális bérlői igények megvalósítására, magas színvonal mellett.


  Teljes terület: 11.350 m2 Szabad terület: 4.762 m2

 • Népliget Center

  Népliget Center

  A Népliget Center jól megközelíthető helyen, a Könyves Kálmán körút és az Üllői út találkozásánál, a Népliget Buszpályaudvar mellett, az M5 felhajtó szakaszánál található. Az irodakomplexum két fázisban épült, amelyből a 2008 januárjában elkészült első fázis során 9,200 négyzetméter, a második fázisban 16,000 négyzetméternyi két további épület 2010 második negyedévében készült el. Az épületek mindegyike önállóan működő egység, melyek egy belső zöld kertet zárnak körül. Az irodaházban bevezetett környezettudatos és energiahatékony technológiáknak köszönhetően elnyerte az Európai Bizottság GreenBuilding Programjának Partneri címét.


  Teljes terület: 25.760 m2 Szabad terület: 3.126 m2

 • Nyár utca

  Nyár utca


  Teljes terület: 777 m2 Szabad terület: 629 m2

 • Parkway

  Parkway

  Az irodaház a Népligettel szemben, a Könyves Kálmán körúton, kulcsfontosságú kereskedelmi és közlekedési útvonalak mentén helyezkedik el. Az iroda mellett található Budapest egyik legnagyobb parkja, mely 20 hektáros zöld területen biztosít szórakozási és sportolási lehetőségeket. A dinamikusan fejlődő környék Budapest irodafejlesztésének egyik új irányvonalát jelöli ki.


  Teljes terület: 25.748 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Skylight City

  Skylight City

  A korábban Material Center néven működő épületet 2016-ban vásárolta meg a WING Zrt. Az irodaház felújítás és átépítés után, 2017 második felétől Skylight City néven kínál A kategóriás irodaterületeket, valamint kereskedelmi egységeket. Az épület könnyen megközelíthető a Könyves Kálmán krt., valamint a Hungária krt. felől, a Belvárosból pedig a Váci út és Lehel út irányából. A 3-as metrónak és az 1-es villamosnak köszönhetően tömegközlekedési eszközökkel is egyszerűen elérhető Budáról és Pestről egyaránt. A bérlők parkolással kapcsolatos igényeit 3 szintes mélygarázs szolgálja ki.


  Teljes terület: 19.371 m2 Szabad terület: 6.680 m2

 • Stefánia Park

  Stefánia Park

  A StefániaPark irodaház a Stefánia út 101-103. alatt, a Városliget szomszédságában, Zugló patinás diplomata- és villanegyedében a Stefánia Palotával szemben helyezkedik el. Az épület felújítását és bővítését követően 5320 m2 modern irodaterülettel mélygarázs és felszíni parkolóhelyekkel, tetőterasszal és egy szépen rendezett saját kerttel rendelkezik.


  Teljes terület: 5.320 m2 Szabad terület: HÍVJON!

Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.