Kiadó iroda - Belső Pest

 • Greenpoint7

  Greenpoint7

  A Greenpoint7 Budapest VII. kerületében, a Wesselényi utca mellett található a Blaha Lújza téri metromegállóhoz közel. Az épület homlokzata kőből, üvegből illetve alumíniumból készült, ami esztétikus megjelenést biztosít az irodaháznak. A központi fekvés és a kiváló tömegközlekedési kapcsolatok teszik ezt a helyszínt igazán egyedivé. Az épület nevéhez hűen parkjaival egy zöld szigetet képez Budapesten.


  Teljes terület: 14.870 m2 Szabad terület: 1.151 m2

 • Millennium Gardens

  Millennium Gardens

  A TriGranit legújabb irodaháza, a 37,000 nm GLA területű Millennium Gardens, a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház és a K&H székház szomszédságában, közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el, gyönyörű panorámát kínálva leendő bérlőinek. A több, mint 1 km hosszú sétány mentén fekvő „A”-kategóriás, teljes üvegfelületű kétszárnyas, 10 és 11 emeletes irodatornyokban a legújabb városhasználati trendeknek megfelelően több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló, elektromosautó-töltőhelyek, 640 gépkocsiparkoló, tágas, vízfelülettel is rendelkező zöld belső udvar várja bérlőit. Az irodaház földszintjén helyet kap egy 1000 nm-es étterem is további szolgáltatóegységekkel együtt. Mindemelett a Millennium City Center az elmúlt 10 évben valódi város a városban-ná alakult – a dolgozók az itt található kávézók, gyorséttermek, étterem, fitnesz terem, egészségügyi központ és további szolgáltatási egységeknek köszönhetően a mindennapokhoz szükséges számos ügyet el tudnak intézni.


  Teljes terület: 37.300 m2 Szabad terület: 18.224 m2

 • Andrássy 93

  Andrássy 93

  Szépen felújított, jó minőségű épület az Andrássy úton, közel a Kodály köröndhöz. Bankközpontnak tervezett épület, trezorszobával a pinceszinten. Legkisebb bérelhető irodaegység: 100 m2


  Teljes terület: 1.942 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Andrássy út 70.

  Andrássy út 70.

  Kiváló minőségű, felújított századfordulós épület az Andrássy úton, a Vörösmarty utcai metrómegállónál. Exkluzív megjelenésű épület modern műszaki tartalommal (emelt padló, rugalmas válaszfalazás, kártyás beléptetőrendszer, mélygarázs stb.).


  Teljes terület: 3.161 m2 Szabad terület: 2.381 m2

 • Andrássy100

  Andrássy100

  Az Andrássy út 100. alatt található klasszikus stílusú ház 1890-ben épült, az 1900-as évek elején a Miniszterelnök rezidenciájaként szolgált. Az épület az Andrássy úton a Hősök tere illetve az Oktogon között található, a VI. kerületi diplomata negyedben. Az Andrássy út 100. 1999-es teljes átalakítása után egy új ingatlan épült az Aradi utca felőli bejárattal. Az eredmény egy stílusos A kategóriás irodaépület lett. A két ingatlan összekapcsolódik.


  Teljes terület: 5.375 m2 Szabad terület: 2.593 m2

 • Baross 52 (B52)

  Baross 52 (B52)

  A B52 Office Center Budapest VIII. kerületében található a Kálvin tér és a József körút között, a Baross utcában. Az ingatlan jól megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel. Az irodaház 8 szinten kínál irodaterületet.


  Teljes terület: 5.424 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Business Center 22

  Business Center 22

  A Business Center 22 irodaház Budapest belvárosában, a Kálvin tértől mindössze 200 méterre, a Nemzeti Múzeum és a Szabó Ervin könyvtár közvetlen szomszédságában helyezkedik el.


  Teljes terület: 4.226 m2 Szabad terület: 735 m2

 • Central Udvar

  Central Udvar

  A 4 épületből álló irodaegyüttes kiváló elhelyezkedésű, az Astoriától és a Blaha Lujza tértől is egyaránt könnyen megközelíthető.


  Teljes terület: 1.500 m2 Szabad terület: 577 m2

 • City Gate

  City Gate

  City Gate iroda komplexum nevét központi elhelyezhetéséről kapta: kapu a Budapest szívéhez vezető úton. Az épületek megújulásuk után, 2017 Q2-től kellemes, barátságos környezettel várják új bérlőiket. A zöld udvar köré 3 épületből álló (City Gate 1, 2 és 3) irodakomplexum összesen 23 400 m2 hasznos területet kínál. Az üvegezett homlokzatú tornyokat a mélygarázs köti össze. Az alaprajz maximális rugalmasságot és számtalan kialakítási lehetőséget - a cellázottól az egyterű irodákig – biztosít a bérlők számára.


  Teljes terület: 23.400 m2 Szabad terület: 10.182 m2

 • Corvin Corner

  Corvin Corner

  Csupán néhány percre a Dunától, minden kerületből könnyen megközelíthető a Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjánál elhelyezkedő Corvin Sétány. A környék kiváló közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően a belváros, a külső kerületek és más közlekedési csomópontok 5-10 perc alatt, a Ferihegyi Repülőtér 20 percen belül elérhető az Üllői úton. A Corvin Irodák kialakításánál a fejlesztő a Corvin Sétányon már ismert „Mindent egy helyen” koncepciót követte, hiszen itt minden szolgáltatás 5 perces távolságban elérhető. Az itt dolgozók a Corvin Sétány több mint 150 üzletének és szolgáltatásainak széles skáláját élvezik.


  Teljes terület: 6.250 m2 Szabad terület: 175 m2

 • Corvin Office 2

  Corvin Office 2

  Csupán néhány percre a Dunától, minden kerületből könnyen megközelíthető a Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjánál elhelyezkedő Corvin Sétány. A környék kiváló közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően a belváros, a külső kerületek és más közlekedési csomópontok 5-10 perc alatt, a Ferihegyi Repülőtér 20 percen belül elérhető az Üllői úton.A Corvin Irodák kialakításánál a fejlesztő a Corvin Sétányon már ismert „Mindent egy helyen” koncepciót követte, hiszen itt minden szolgáltatás 5 perces távolságban elérhető. Az itt dolgozók a Corvin Sétány több mint 150 üzletének és szolgáltatásainak széles skáláját élvezik.


  Teljes terület: 24.421 m2 Szabad terület: 3.500 m2

 • Corvin One

  Corvin One

  Csupán néhány percre a Dunától, minden kerületből könnyen megközelíthető a Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjánál elhelyezkedő Corvin Sétány. A környék kiváló közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően a belváros, a külső kerületek és más közlekedési csomópontok 5-10 perc alatt, a Ferihegyi Repülőtér 20 percen belül elérhető az Üllői úton. A Corvin Irodák kialakításánál a fejlesztő a Corvin Sétányon már ismert „Mindent egy helyen” koncepciót követi, hiszen itt minden szolgáltatás 5 perces távolságban elérhető. Az itt dolgozók a Corvin Sétány több mint 150 üzletének és szolgáltatásainak széles skáláját élvezhetik majd.


  Teljes terület: 19.000 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Eiffel Square

  Eiffel Square

  Az Eiffel Tér Irodaház Budapest központjában a Nyugati térnél elhelyezkedő A+ kategóriás irodaépület. Könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel illetve gépkocsival. Az építésénél különös figyelmet fordítottak egy 4.800 m2-es zöld terület kialakítására a Nyugati Pályaudvar és az irodaház között, mely kellemes atmoszférát nyújt a dolgozók számára.


  Teljes terület: 17.516 m2 Szabad terület: 2.688 m2

 • Emke Office Building

  Emke Office Building

  Az EMKE irodaépület Budapest VII. kerületében található a Blaha Lujza téren, a Rákóczi út és az Erzsébet körút kereszteződésében. A környék kereskedelmi és üzleti jellegéből adódóan számos külföldi nagyvállalat és bank székhelye található meg a közelben.


  Teljes terület: 12.689 m2 Szabad terület: 4.724 m2

 • Focus Point

  Focus Point

  Az irodaház a belváros szívében, az Astoriánál, a Dohány utcai Zsinagóga szomszédságában található. Gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthető. Az épület enteriőrjét hangulatos belső udvarok és teraszok színesítik.


  Teljes terület: 8.052 m2 Szabad terület: 2.332 m2

 • Hold utca 27

  Hold utca 27


  Teljes terület: 1.400 m2 Szabad terület: 576 m2

 • Kinizsi Irodaház

  Kinizsi Irodaház

  A loft jellegű épület főhomlokzata a Kinizsi utcára néz, míg a nyitott belső udvar felől a Markusovszky téri parkra is nyílnak ablakai. Az épület pince + földszint, 3 szint + tetőtér beépítéssel bír, két főbejárattal rendelkezik, és összesen négy lépcsőházi magja van. Magasföldszintjén recepciók, tárgyalók és irodák találhatóak. A felsőbb szinteken lévő irodaterületeket öt lifttel lehet elérni.


  Teljes terület: 10.391 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Liget Center Classic

  Liget Center Classic

  Az ingatlan Budapest VI. kerületében a Városligeti fasor és a Dózsa György út sarkán található. 1948-49-ben épült és teljes felújításra került a nemzetközi irodaszabványoknak megfelelően.


  Teljes terület: 7.328 m2 Szabad terület: 1.109 m2

 • M9 Irodaház

  M9 Irodaház


  Teljes terület: 3.425 m2 Szabad terület: 698 m2

 • Madách Trade Center

  Madách Trade Center

  A Madách Trade Center a belváros szívében, a Deák tér közelében, mégis csendes környezetben, gépkocsi forgalomtól elzárt sétálóutcában, a közelmúltban továbbfejlesztett Madách Sétányon található. A Madách Trade Center két épületben, összesen 12.000 négyzetméteren kínál első osztályú irodaterületeket és üzlethelyiségeket. Az épületek alatt három szinten került mélygarázs kialakításra, amely elegendő helyet biztosít a bérlők és látogatóik számára. Az épület környezete az utóbbi időben jelentős fejlődésen ment keresztül, a környékbeli épületek jelentős része fejújításra került, több épület a közelmúltban új fejlesztésként jött létre.


  Teljes terület: 12.000 m2 Szabad terület: 2.432 m2

 • Máriássy5

  Máriássy5

  A Máriássy5 épület a gyorsan fejlődő IX. kerületi üzleti negyed szélén, a Könyves Kálmán krt. déli részén fekszik. Az épületet 2000-ben fejlesztették és több, mint 4.000 m2- en kínál bérbeadható iroda-, bemutatóterem, szervíz- és raktárterületeket. Elhelyezkedésének köszönhetően (Mester utca – Könyves Kálmán krt. – Rákóczi-híd / Duna part) az épület kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ezen túl nagyszerű láthatósággal is bír. Az 1. és 2. villamos vonalak, valamint a HÉV megállója 400 méteren belül található, az M3 metró és távolsági busz állomás 1,8 km-es távolságra helyezkedik el az épülettől. Az M5 autópálya közvetlenül az épület szomszédságából indul és az M0 körgyűrű, valamint a Liszt Ferenc repülőtér is könnyen elérhető az ingatlantól.


  Teljes terület: 4.000 m2 Szabad terület: 1.120 m2

 • Mark Center

  Mark Center

  Mark Center "A" kategóriás, színvonalasan felújított irodák bérelhetők a Teréz krt. 46. szám alatt. Az épület a belváros szívében, a történelmileg kiemelt fontosságú Nagykörúton helyezkedik el, a Nyugati pályaudvar szomszédságában, az Oktogonhoz közel. Az irodaház szűk környezetében éttermek, étkezdék, posta, gyógyszertár, illetve több bankfiók is található. A házban két lift biztosítja a dolgozók és a vendégek akadálytalan közlekedését, az épület aljában kávézó és étterem, az alagsorban pedig raktározásra és irattározásra alkalmas raktárterület található.


  Teljes terület: 3.600 m2 Szabad terület: 286 m2

 • Mill Park

  Mill Park


  Teljes terület: 35.900 m2 Szabad terület: 14.801 m2

 • Millennium Tower H

  Millennium Tower H

  A Millennium Városközpont a főváros szívében található és a "város a városban" koncepción alapul. A rangos épület Budapest leggyorsabban növekvő fejlesztési zónájában helyezkedik el. Innen gyorsan megközelíthető a szomszédos belváros, ráadásul páratlan kilátás nyílik a Dunára és a budai hegyekre.


  Teljes terület: 12.341 m2 Szabad terület: 5.963 m2

 • Millennium Tower I.

  Millennium Tower I.

  A két üvegtoronyból álló rangos létesítmény Budapest leggyorsabban növekvő fejlesztési zónájában a Milleniumi Városközpont szívében, a Duna pesti oldalán, csaknem pontosan a Petőfi-híd és a Rákóczi (Lágymányosi) híd között félútonhelyezkedik el. Innen gyorsan megközelíthető a szomszédos belváros, ráadásul páratlan kilátás nyílik a Dunára és a budai hegyekre.


  Teljes terület: 17.387 m2 Szabad terület: 3.835 m2

 • Millennium Tower II.

  Millennium Tower II.

  A Millennium Városközpont a főváros szívében található és a "város a városban" koncepción alapul. A rangos épület Budapest leggyorsabban növekvő fejlesztési zónájában helyezkedik el. Innen gyorsan megközelíthető a szomszédos belváros, ráadásul páratlan kilátás nyílik a Dunára és a budai hegyekre.


  Teljes terület: 18.325 m2 Szabad terület: 4.362 m2

 • Millennium Tower III.

  Millennium Tower III.

  A Millennium Városközpont a főváros szívében található és a "város a városban" koncepción alapul. A rangos épület Budapest leggyorsabban növekvő fejlesztési zónájában helyezkedik el. Innen gyorsan megközelíthető a szomszédos belváros, ráadásul páratlan kilátás nyílik a Dunára és a budai hegyekre. Az épület nyitott vagy cellázott elrendezéssel kínál szintenként nagyjából 2.500 négyzetméter első osztályú irodaterületet. A Millennium Tower III irodaház legnagyobb bérlője a Morgan Stanley pénzügyi tanácsadó vállalat, amely az épületben alakította ki magyarországi központját.


  Teljes terület: 19.600 m2 Szabad terület: 1.130 m2

 • myhive Haller Gardens

  myhive Haller Gardens

  Kiemelkedő színvonalú, modern irodaház, amely a IX. kerület Duna-parti szakaszán, a Milleniumi Városközpont közvetlen szomszédságában található. A 32.000 m2-es Haller Kert irodaházban hét emeleten helyezkednek el irodák, és három szinten mélygarázs. A földszinten számos üzlet található, mint pl.: étterem, kávézó illetve bankfiók. Az épület tetején kizárólagos használatú teraszok szolgálják a dolgozók nyugalmát.


  Teljes terület: 34.246 m2 Szabad terület: 8.805 m2

 • Oktogon Ház

  Oktogon Ház

  Az épület az Oktogon és a Teréz körút közvetlen közelében helyezkedik el, az Andrássy úttal párhuzamos Aradi utcában. Központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel. Két, közös bejáraton át megközelíthető irodaépületből és egy parkolóházból áll.


  Teljes terület: 7.280 m2 Szabad terület: 1.747 m2

 • Park Átrium

  Park Átrium

  A Park Atrium irodaház a Dózsa György út és a Benczúr utca sarkán helyezkedik el a Hősök tere közelében, szemben a Városligettel.


  Teljes terület: 25.943 m2 Szabad terület: 4.921 m2

 • Pódium

  Pódium

  A VI. kerület szívében, a Nagymező u.- Zichy Jenő út találkozásánál, található „A”- kategóriás, modern irodaház (épült: 1993-ban). Központi elhelyezkedésének köszönhetően kitűnően megközelíthető tömegközlekedéssel (Az 1-es és 3-es metróvonal 1-2 percnyi távolságra) és gépkocsival egyaránt.


  Teljes terület: 5.719 m2 Szabad terület: 2.100 m2

 • R70 Office Complex

  R70 Office Complex

  Az "A" kategóriás R70 irodaház, amely 2001-ben került átadásra Budapesten a VII kerületben, a Rákóczi út 70-72 szám alatt. Kitűnő belvárosi helyszín, kiváló megközelíthetőség. Precízen megtervezett irodaterületek jellemzik az irodaházat. Modern, rugalmas és elegáns irodaház megfelel minden bérlői követelményeknek. R70 Irodaház mindössze 5 percre sétára található a Blaha Lujza tér vagy a Keleti pályaudvartól. A hatalmas, egyedi tervezésű üveg-homlokzatnak köszönhetően, R70 Irodaház kiemelkedik a környező épületek közül. Az épület további előnye, hogy van étterem, edzőterem, bérlők számára működtetett postafiók és az 1. emeleten található 50 fő kapacitású konferencia-és rendezvény terem, amely a bérlők kényelmét szolgálják.


  Teljes terület: 18.828 m2 Szabad terület: 7.780 m2

 • Ráday Irodaház

  Ráday Irodaház

  A Ráday irodaház, Budapest egyik leghangulatosabb sétáló utcájának végén, a IX. kerületi Ráday utcában, a Bakáts tér mellett található. 2003-ban felújításra került az épület. A Bakáts tér szomszédságában található irodaház, gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető.


  Teljes terület: 4.285 m2 Szabad terület: 2.923 m2

 • Riverpark

  Riverpark

  A RiverPark irodák két épületből álló "A" kategóriás irodaház komplexum, amely bérelhető irodaterületeket kínál: a Közraktár utca 30. szám alatt korábban MOL székházként ismert K30 épület a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelő felújítását követően nyújt első osztályú irodatereket; a Közraktár utca 32. szám alatt egy modern, új építésű épületrész áll rendelkezésre 3 szintes mélygarázzsal kiszolgálva a RiverPark irodákat. A Duna-parti ingatlan csodálatos panorámával, exkluzív belső kerttel, tetőteraszokkal és igényes műszaki megoldásokkal kínál magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket az itt dolgozók számára.


  Teljes terület: 10.067 m2 Szabad terület: 1.759 m2

 • Rumbach Center

  Rumbach Center

  Az irodaház a belváros szívében, a Deák tértől 200 m-re csendes környezetben található a Király utca és a Rumbach Sebestyén utca sarkán. Az irodaház kivételes, központi elhelyezkedésének köszönhetően a nyolcemeletes ház felső teraszai rálátást kínálnak a budai hegyekre, valamint a Bazilika kupolájára. A 90-es években épült épület 2008-ban belsőépítészeti felújításra került, melynek során a korábbi hagyományos homlokzati megjelenés mögött egy "A" kategóriájú irodabelső alakult ki.


  Teljes terület: 7.320 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Spiral

  Spiral

  A Spirál Irodaház a Dózsa György út és a Szabolcs utca sarkán helyezkedik el, Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti negyedének közelében. Az épület könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Az irodaháznak kiválló elhelyezkedése van, hiszen közel van a Westend bevásárlóközponthoz, a Városligethez és a Nyugati pályaudvarhoz is.


  Teljes terület: 31.775 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Studium

  Studium

  A Studium Irodaház Budapest szívében, a Corvinus Egyetem főépületének közelében, a Petőfi és Szabadság híd között helyezkedik el. Az épület komplexum magában foglalja az egyetem új oktatási épület együttesét és egy irodaházat. A fejlesztés 2 szintes mélygarázsból, egy földszinti és 7 további emeletből áll, közvetlen panorámával a Soroksári útra és a Dunára.


  Teljes terület: 12.729 m2 Szabad terület: 2.337 m2

 • Titanium

  Titanium


  Teljes terület: 10.000 m2 Szabad terület: 8.162 m2

Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.