Kiadó iroda - Dél-Buda

 • Alphagon Office Building

  Alphagon Office Building

  Az Alphagon projekt egyesíti a gazdasági és az ökológiai előnyöket. Önre vár ez a jól megtervezett projekt a Budapesti Műszaki Egyetem közelében!


  Teljes terület: 4.694 m2 Szabad terület: 3.197 m2

 • BakerStreet

  BakerStreet


  Teljes terület: 41.092 m2 Szabad terület: 39.165 m2

 • Science Park

  Science Park

  A Science Park a 11. kerületben, a Petőfi híd budai lábánál található. Könnyen megközelíthető akár gépkocsival, akár tömegközlekedéssel, a 4-es 6-os villamos közvetlenül az épület előtt áll meg és az új, M4-es metróvonal Újbuda Központ megállója is sétatávolságban van. A Science Park "A" kategóriájú irodaház, két ütemben épült, mindegyikben 3 épületszárnnyal, s ezen egységek egymással is összekapcsolhatóak.


  Teljes terület: 30.447 m2 Szabad terület: 3.375 m2

 • Allee Corner

  Allee Corner

  A közel 6.999 m2-es irodaterület Budapest XI. kerületének legfrekventáltabb helyén valósult meg az Allee Corner. Az irodaépület mellett található a 47,000 nm-es bevásárlóközpont. Az átfogó fejlesztéshez kapcsolódóan a környezet is megújult: zöld területek, park, valamint sétálóutca is létrejött teraszos éttermekkel és bárokkal. A közlekedés megkönnyítésére a Bercsényi utca alatt közúti alagút épült.


  Teljes terület: 48.758 m2 Szabad terület: 509 m2

 • Bartók Udvar I.

  Bartók Udvar I.

  Az irodapark a Bartók Béla út Tétényi úti kereszteződéséhez közel helyezkedik el, Dél Buda központi részén. Kiválóan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, és az épülettől az M1 /M7 autópályák is jól megközelíthetőek.


  Teljes terület: 16.174 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Bartók Udvar II

  Bartók Udvar II

  Az ingatlan a XI. kerületben helyezkedik el. Az "A" kategóriás irodák rugalmasan alakíthatók ki, nyitott terű vagy cellázott egységekké egyaránt. Várható átadás: 2012


  Teljes terület: 16.587 m2 Szabad terület: 14.669 m2

 • BC 209

  BC 209

  A Dél-Buda kereskedelmi és ipari központjában elhelyezkedő, 1999-ben épült, háromszintes irodaépület 2.730 m2 bérelhető területtel és 70 db zárt, felszíni parkolóval áll a leendő bérlők rendelkezésére. Az irodaház két, egymásra merőleges szárnya biztosítja, hogy az egy szinten rendelkezésre álló csaknem 1.000 négyzetméternyi terület akár több, önálló bérleménnyé is oszthatóvá váljon.


  Teljes terület: 2.375 m2 Szabad terület: 106 m2

 • BFI

  BFI

  Az épület Dél-Budán helyezkedik el a Fehérvári úton. Mind személygépkocsival, mind tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Az épület 3 nagy funkcionális szintre oszlik: Garázs és kiszolgálószint: Itt található a fedett garázs, ahol 55 gépkocsi parkolására van lehetőség. Földszint: Itt a fogadószinten recepció, postabontó, diszpécser helyiség, valamint raktárterületek találhatók. Galériaszint, valamint I-IV emelet: irodák


  Teljes terület: 7.987 m2 Szabad terület: 1.254 m2

 • Buda Plaza

  Buda Plaza

  Az irodaház Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton található. Mind Budáról, mind a belvárosból könnyen, gyorsan megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.


  Teljes terület: 2.695 m2 Szabad terület: 1.570 m2

 • BudaPart City

  BudaPart City


  Teljes terület: 17.964 m2 Szabad terület: 7.746 m2

 • BudaPart GATE

  BudaPart GATE

  A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 25 hektárnyi zöldfelület nyújtja a természetközeliséget. Újbudán, a XI. kerületben, a Duna mellett, Kopaszi-gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk inspiráló környezetet az itt dolgozók, lakók és a látogatók számára. A több, mint 20 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkokban séta-, bicikli- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, pihenőpadok, valamint parkoló találhatók. Az irodaházak ölelésében lakóépületek kerülnek kialakításra a területen. A két funkció között gyalogos-forgalmú bevásárlóutca, számos vendéglátóegységgel és csökkentett autóforgalmú körút kerül kialakításra. Több sportpálya, hotel, óvoda, fitness létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődéséhez ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben. A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek.


  Teljes terület: 17.603 m2 Szabad terület: 671 m2

 • Budapest One

  Budapest One

  Különleges homlokzati kialakítással és egyedi szerkezeti megoldásokkal, 70 000 m2 alapterületen valósul meg a főváros “nyugati kapujának” számító Őrmezőn a Budapest ONE irodapark. A terület könnyen megközelíthető, mivel itt található az ország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontja, ahonnan a belváros közvetlen járatokkal, átszállás nélkül, akár 10 perc alatt elérhető. Az irodák számára kiváló szolgáltatási környezetet biztosít a kelenföldi városrész folyamatban lévő fejlesztése. A Budapest ONE Business Parktól csupán néhány percnyi távolságra lesz a jelenleg megvalósítás alatt álló 53 000 m2 alapterületű Etele Plaza bevásárlóközpont, amely a környéken élők és dolgozók minden igényét kielégíti. A pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók számára a Budapest ONE irodaparkhoz tágas belső kertet is megálmodtak a tervezők. Az irodaszint alatti mélygarázsban mintegy 1 400 gépjármű elhelyezésére nyílik lehetőség.


  Teljes terület: 65.000 m2 Szabad terület: 1.300 m2

 • BudaWest

  BudaWest

  A prémium kategóriás környezttudatos irodaház a Rétköz utca, Szurdok utca által határolt területen fekszik. Az ingatlan megközelítése az M1-M7 autópálya közelsége miatt autóval és tömegközlekedési eszközökkel is kiemelkedően kedvező. A BudaWest Irodák 16.000 négyzetméteren kínál modern irodaterületet. A szintenként akár 2.700 m2 bérelhető irodaterület, és az épület elsőosztályú műszaki megoldásai a legnagyobb bérlői igényeket is kielégítik. A 3 szintes mélygarázs 299 gépkocsi parkolását és raktárak kialakítását teszi lehetővé. Az épület BREEAM minősített.


  Teljes terület: 14.718 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Büro Center West

  Büro Center West

  Az „A” kategóriás irodaház alapterületi kiosztásai nagy rugalmasságot nyújtanak. A -1 szint mélygarázs+fszt+4 emeletes épület egy szinten közel 1.200 m2 irodaterületet biztosít, mely akár több külön bejáratú bérleményre is osztható. Az irodateret akár egyterűként, akár cellásan kínálja a bérbeadó álmennyezettel, szőnyegpadlózva és rugalmasan kezelhető kábelcsatornákkal felszerelten. Az épület földszintjén több kisebb és egy nagyobb, kereskedelmi és ügyfélforgalmi célokra egyaránt alkalmas egység alakítható ki külön bejárattal.


  Teljes terület: 4.932 m2 Szabad terület: 965 m2

 • Dexagon Office Building

  Dexagon Office Building

  A Dexagon Irodaház Budapest XI. kerületében található a Fehérvári és Prielle Kornélia utca sarkán. Az épület könnyen megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel. Az irodaház 2005-ben épült, a mélygarázs szintek felett földszint és további 6 irodaszing került kialakításra. Két külső homlokzata a Fehérvári útra és a Prielle Kornélia utcára, belső homlokzatai az épület udvarán található zöld kertre néznek.


  Teljes terület: 7.120 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Dorottya Udvar

  Dorottya Udvar

  A Dorottya Udvar a főváros nyugati kapujánál, a Bocskai úton, az M1-M7 autópályák közelében található. A komplexum, amely eredetileg katonai egyenruha gyár volt, 1910-ben épült. Az ingatlant - számos funkcióváltást követően - 2002-ben irodaházzá építették át, amely 28.500 m2-en, kreatív környezetben kínál átlagon felüli belmagassággal és nagy ablakokkal rendelkező “A” kategóriás irodákat. A színvonalas, rugalmas irodákat és számos szolgáltatást nyújtó épület 2002-ben elnyerte a „Legjobb irodaház Budapesten” díjat és 2003-ban az elsők között szerepelt a „Prix d’excellence - A világ legjobb irodaháza” pályázaton.


  Teljes terület: 28.888 m2 Szabad terület: 2.171 m2

 • Infopark A

  Infopark A

  "A" kategóriás irodaház az Infopark szívében. Kisebb irodák kialakítására is alkalmas. Közel van a városközponthoz és jól megközelíthető az autópályákról és a budapesti nemzetközi repülőtérről. Számos szolgáltatás áll a bérlők rendelkezésére mint pl.: éttermek, kávézók, bank, posta. Az Infopark területe 50%-a parkosított, ami rendkívül barátságos környezetet kínál bérlőinek. Minimálisan bérelhető terület kb. 200 m2.


  Teljes terület: 13.518 m2 Szabad terület: 1.654 m2

 • Infopark B

  Infopark B

  "A" kategóriás irodaház az Infopark szívében, amely kisebb irodák kialakítására is alkalmas. Közel van a városközponthoz és jól megközelíthető az autópályákról és a budapesti nemzetközi repülőtérről. Számos szolgáltatás áll a bérlők rendelkezésére mint pl.: éttermek, kávézók, bank, posta. Az Infopark területének 50%-a parkosított,rendkívül barátságos környezetet biztosítva bérlőinek.


  Teljes terület: 8.600 m2 Szabad terület: 1.014 m2

 • Infopark C

  Infopark C

  "A" kategóriás irodaház az Infopark szívében. Kisebb irodák kialakítására is alkalmas. Közel a városközponthoz és jól megközelíthető az autópályákról és a budapesti nemzetközi repülőtérről. Számos szolgáltatás áll a bérlőkr endelkezésére mint pl.: éttermek, kávézók, bank, posta. Az Infoparkterülete 50%-a parkosított, ami rendkívül barátságos környezetet biztosít bérlőinek.


  Teljes terület: 12.703 m2 Szabad terület: 1.427 m2

 • Infopark D

  Infopark D

  A budapesti Infopark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, amely a Rákóczi (Lágymányosi) híd közeláben helyezkedik el. Az "A" kategóriás irodaház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, az M1,M7,M6 autópályáról, illetve a reptérről is. Számos szolgáltatás áll a bérlők rendelkezésére: éttermek, kávézók, bank, posta stb.


  Teljes terület: 18.390 m2 Szabad terület: 2.240 m2

 • Infopark E

  Infopark E

  Az Infopark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a szoftverfejlesztés képviselőinek progresszív központja. Az Infopark "E" épületben van a székhelye az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek (EIT) is. Az irodaparkban közel 100.000 m2 bérbeadó terület épült fel 2009-ig, mintegy 7.000 dolgozó részére teremtve itt színvonalas iroda- és munkakörülményeket. Az Infopark campus jellegű elrendezésben és egységes stílusban megépülő, klinkertéglás épületei igényesen kialakított, parkosított környezetben helyezkednek el első osztályú irodaterekkel, korszerű szolgáltatásokkal.


  Teljes terület: 17.000 m2 Szabad terület: 1.880 m2

 • Infopark I

  Infopark I

  Az 'I' épület "A" kategóriás irodaház az Infopark szívében, amely kisebb irodák kialakítására is alkalmas. Az Infopark Budapest a városközponthoz közel található, jól megközelíthető az M1,M6,M7 autópályákról és a budapesti nemzetközi repülőtérről.


  Teljes terület: 8.361 m2 Szabad terület: 3.746 m2

 • IP West

  IP West

  Az IP West Irodaház egy öt fázisban megépülő, nemzetközi színvonalú irodaépület, melynek utolsó 3 fázisa 2009 4. negyedévében került átadásra. Az irodaházakat a rendkívül hatékonyan kihasználható, rugalmasan alakítható, világos irodaterek jellemzik, ahol a magas műszaki színvonal egyedi építészeti megoldásokkal és formabontó elemekkel párosul.


  Teljes terület: 30.093 m2 Szabad terület: 25.388 m2

 • IT Campus

  IT Campus


  Teljes terület: 10.000 m2 Szabad terület: 7.089 m2

 • Office Garden I.

  Office Garden I.

  Office Garden egy új irodafejlesztés, melynek első fázisa 2008-ban készült el. Óriási zöld területtel rendelkezik, ahol a bérlők élvezhetik környezetüket munkájuk közben is. Az Office Garden a XI. kerületben, Dél-Budán közel a Rákóczi hídhoz és a Fehérvári úthoz helyezkedik el. Az iroda jó megközelíthetőséggel rendelkezik mind a városközpontból, a Budai és Pesti oldalról, mind az M1, M7 autópályákról és a Ferihegyi repülőtérről is.


  Teljes terület: 15.022 m2 Szabad terület: 1.380 m2

 • Office Garden II.

  Office Garden II.

  Az Office Garden II 2010 első negyedévében került átadásra. A 2008-ban átadott első épület sikerére támaszkodva a fejlesztő azonos stílust illetve a környezettudatos technológiát tartotta szem előtt. Az irodaépület a XI. kerületben, Dél-Budán közel a Lágymányosi hídhoz és a Fehérvári úthoz helyezkedik el. Az iroda jó megközelíthetőséggel rendelkezik mind a városközpontból, a Budai és Pesti oldalról, mind az M1, M7 autópályákról és a Ferihegyi repülőtérről is.


  Teljes terület: 16.766 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Office Garden III.

  Office Garden III.

  Az Office Garden III 2017-ben kerül átadásra. Az első és második épület sikerére támaszkodva a fejlesztő azonos stílust illetve a környezettudatos technológiát tartotta szem előtt. Az iroda projekt a XI. kerületben, Dél-Budán közel a Lágymányosi hídhoz és a Fehérvári úthoz helyezkedik el. Az projekt jó megközelíthetőséggel rendelkezik mind a városközpontból, a Budai és Pesti oldalról, mind az M1, M7 autópályákról és a Ferihegyi repülőtérről is.


  Teljes terület: 18.513 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • South Buda Business Park

  South Buda Business Park

  A South Buda Business Park a XI. kerületben a Lágymányosi híd déli részén, a nemrég megújult Budafoki úton helyezkedik el. A Duna part szomszédságában elhelyezkedő irodaház könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel. Az épület megközelítőleg 25.000 m2 A kategóriás irodaterületet kínál a legmodernebb műszaki kialakításokkal.


  Teljes terület: 24.705 m2 Szabad terület: 2.474 m2

 • Spirit Corner

  Spirit Corner

  A Spirit Corner Sport és Iroda Központ a 11. kerületben tömeg-közlekedési csomópontban, az M1-M7 bevezetőjének, az Egér útnak folytatásánál helyezkedik el. A Spirit Cornerben az iroda helyiségeken kívül helyett kapott egy tornacsarnok és 3 db műfüves futballpálya is, melyeket a bérlők is használhatnak.


  Teljes terület: 11.000 m2 Szabad terület: 1.720 m2

Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.