Kiadó iroda - Bel-Buda

 • Alkotás Center

  Alkotás Center

  A két szárnyból álló irodaház az Alkotás út 39/c-ben, a MOM Park közvetlen közelében helyezkedik el. Egy átlagos szint bruttó 150+200 m2-es blokkokból áll a nagyobb szárnyban és bruttó 130 m2-ből a kisebb szárnyban. Az épület szép, csendes, rendezett belső udvarral rendelkezik. Az irodaház rugalmas irodakialakítást és bérleti feltételeket kínál. Az üzemeltetési költség tartalmazza az áramfogyasztást.


  Teljes terület: 3.526 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Alkotás Point

  Alkotás Point

  A három szárnyból álló irodaház modern építészeti karakterével jellegzetes pontja Budapest „nyugati kapujának”. Modern, színvonalas irodaépület a MOM Parkkal szemben. A legjobb minőségű anyagok és precíz kivitelezés, valamint széleskörű szolgáltatások biztosítják a komplexum presztízsét és értékállósságát. Könnyedén megközelíthető mind tömegközlekedéssel mind autóval.


  Teljes terület: 23.566 m2 Szabad terület: 5.770 m2

 • Bartók Ház

  Bartók Ház

  A Bartók Ház központi helyen fekszik, így mind autóval, mind tömeg-közlekedéssel kiválóan megközelíthető. Számos vendéglátóipari és egyéb kiszolgáló egységgel a közelben, valamint a az Allee bevásárlóközpont sétatávolságon belül elérhető. Az épület a Móricz Zsigmond körtéri tömegközlekedési csomópont mellett létesült.


  Teljes terület: 17.300 m2 Szabad terület: 3.033 m2

 • Buda Center

  Buda Center

  Az épület az M1-es autópálya Budapestre bevezető szakaszát a Belvárossal az Erzsébet hídon keresztül összekötő Hegyalja úton fekszik. Az 5,750 m2 irodaterületet és egy kétszintes mélygarázst magába foglaló épület 1990-ben épült.


  Teljes terület: 5.820 m2 Szabad terület: 1.099 m2

 • Buda Palota

  Buda Palota


  Teljes terület: 13.557 m2 Szabad terület: 9.820 m2

 • Canada Square

  Canada Square

  Új építésű, közepes méretű 'A' kategóriás irodaház a Ganz utca elején, nagyon közel Buda központjához, a Dunához, valamint a Margit hídhoz.


  Teljes terület: 5.312 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Corvin Ház

  Corvin Ház

  Ez az egyedi kialakítású épület a világörökség részét képező várnegyed lábánál, a Budai Vígadó szomszédságában, a nemrégiben felújított hangulatos Corvin téren helyezkedik el. A centrumtól néhány percnyi sétával elérhető, ugyanakkor a rendkívül csendes utcácska intimen idézi a város ódon hangulatát.


  Teljes terület: 1.900 m2 Szabad terület: 130 m2

 • HillSide Offices

  HillSide Offices

  A HillSide irodaház Buda központi részén, az Alkotás és a Csörsz utca találkozásánál, a Sas-hegy lábánál helyezkedik el. Kiváló láthatóság és megközelíthetőség jellemzi. Pestről az Erzsébet hídon át a Hegyalja úton keresztül, illetve a Déli pályaudvar felől az Alkotás úton egyszerűen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Mindemellett az M1/M7 autópályák is könnyen és gyorsan elérhetők. A Hillside irodaépület közvetlen környezete rengeteg kényelmi funkcióval látja el bérlőit: bevásárlóközpont, melyben banktól kezdve ruhatisztító, élelmiszerüzlet, posta, autómosó, divatüzlet, orvosi központ, fitness terem és éttermek sokasága található.


  Teljes terület: 22.014 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • K32/Christie's irodaház

  K32/Christie's irodaház

  Az épület Buda elegáns központi részén, az I. kerület szívében, a Vár alatt helyezkedik el, közel a Déli Pályaudvar metró megállójához. Mind személyautóval, mind pedig tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető. Az 1999-ben épült irodaház felújítása 2010 januárjában fejeződött be.


  Teljes terület: 2.551 m2 Szabad terület: 360 m2

 • Krisztina Palace

  Krisztina Palace

  A Krisztina Palace a budai hegyek lábánál helyezkedik el a XII. kerület egyik fő közlekedési csomópontjánál. Az épületből 3 perc alatt gyalog elérhető a Déli Pályaudvar (metró), autóval 5 perc alatt a Budapestet a nyugati országrésszel összekötő M1/M7 autópályák, valamint a pesti oldalra vezető Lánchíd és Margit híd egyaránt. A XII. kerületben számos bevásárlóközpont, fitnesz terem, étterem, kávézó és hotel található. A Krisztina Palace egy elegáns és minden modern elvárásnak megfelelő irodaépület, amely a bérlők kényelmét a magas színvonalú épületüzemeltetéssel, mindenre kiterjedő biztonságtechnikával és az energiahatékonyság érdekében nyitásérzékelő hűtés/fűtés rendszerrel szolgálja.


  Teljes terület: 17.528 m2 Szabad terület: 9.956 m2

 • Margit Palace

  Margit Palace

  A 19. századi vörös téglák és a legmodernebb építő és burkoló anyagok együttese határozza meg a Margit Palace irodaház különleges hangulatát. Az eredetileg kocsiszínként funkcionáló épülethez újonnan hozzáillesztett épületszárnyak tervezése és építése során szigorúan megtartották az eredeti épület arányait. Így jött létre olyan irodaház, amely minden tekintetben megfelel a kor legmagasabb elvárásainak. Az épület 2017- ben lett felújítva. A Margit Palace-t igazán könnyű megközelíteni kiváló elhelyezkedésének köszönhetően. Autóval, kerékpárral, villamossal, busszal, HÉV-vel, az M2-es metróval és még hajóval is eljuthat az irodaházhoz a a Jászai Mari téri kikötőtő felől. A Margit Palace irodaépületben két nagyteljesítményű dízelgenerátor akkor is zavartalanul biztosítja a megfelelő energiaellátást, ha a környéken áramszünet van.


  Teljes terület: 17.609 m2 Szabad terület: 3.723 m2

 • MBC Business Center

  MBC Business Center

  Az épület a Széll Kálmán teret nyugatról határoló Vérmező út 4. szám alatt található. Kiváló, központi elhelyezkedéséből adódóan nemcsak a bérlők számára nyújt egyszerű megközelíthetőséget, hanem rendkívül jó elérhetőséget jelent a bérlők ügyfelei részére is.


  Teljes terület: 4.967 m2 Szabad terület: 1.738 m2

 • Millenáris Classic

  Millenáris Classic

  A Millenáris Irodaházak (Millenáris Classic, Modern és Avantgarde) a WING Zrt. egyik legsikeresebb fejlesztése a budapesti irodapiacon. A Millenáris Irodaház Classic épülete teljes felújítás alá került, és a legjobb minőségű technikai berendezésekkel lett felszerelve. Modern, jól hasznosítható irodaterületeket kínál közepes és nagy területigényű bérlők részére, akik élvezhetik majd a gyönyörű parki környezet adottságait.


  Teljes terület: 7.666 m2 Szabad terület: 1.417 m2

 • MOM Park Shopping Center (offices)

  MOM Park Shopping Center (offices)

  A MOM Park kellemes zöldövezetben elhelyezkedő, ugyanakkor jól megközelíthető irodaház. Az irodaegységek teljesen el vannak szeparálva a bevásárlóközponttól. Az irodaház jelentős szolgáltatásokat kínál bérlői számára. Az épület 600 férőhelyet biztosító mélygarázzsal rendelkezik. Az "A" kategóriás irodák rugalmasan alakíthatók ki, nyitott terű, vagy cellázott egységekké egyaránt.


  Teljes terület: 18.657 m2 Szabad terület: 4.753 m2

 • MOM Park Towers

  MOM Park Towers

  A MOM Park Tornyok budapest egyik legkedveltebb kerületében, közel a város központhoz, de kellemes zöldövezetben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval.


  Teljes terület: 13.500 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • MOMentum Offices

  MOMentum Offices

  A MOMentum Irodaház kellemes zöldövezetben elhelyezkedő, ugyanakkor jól megközelíthető modern épület. Az irodaház jelentős szolgáltatásokat kínál bérlői számára. Az épület 131 férőhelyet biztosító mélygarázzsal rendelkezik. Az "A" kategóriás irodák rugalmasan alakíthatók ki, nyitott terű, vagy cellázott egységekké egyaránt.


  Teljes terület: 10.060 m2 Szabad terület: 1.418 m2

 • Pálya 4

  Pálya 4


  Teljes terület: 2.151 m2 Szabad terület: 627 m2

 • Residence I.

  Residence I.

  A REsidence Irodaház a budai oldal egyik fő közlekedési tengelyében a Duna part és a Margit híd budai hídfője melletti Kacsa utca sarkán fekszik. A környéken lakó- és irodaépületeken kívül két minisztérium, több bankfiók, négy és ötcsillagos szálloda valamint két nagy bevásárlóközpont található.


  Teljes terület: 13.240 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • REsidence II.

  REsidence II.

  A REsidence Irodaház a budai oldal egyik fő közlekedési tengelyében, a Duna part és a Margit híd budai hídfője melletti Kacsa utca sarkán fekszik. A környéken lakó- és irodaépületeken kívül két minisztérium, több bankfiók, négy és ötcsillagos szálloda valamint két nagy bevásárlóközpont található.


  Teljes terület: 5.530 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Tabán Offices

  Tabán Offices

  A Tabán Irodaház 2001-ben épült, és összesen 1800 m2 irodaterülettel rendelkezik. Bel-Buda elegáns üzleti negyedében a Krisztina körút és a Roham utca sarkán helyezkedik el. A belvárosból a Lánchídon és az Alagúton keresztül, Budáról a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán (volt Moszkva) tér felől egyaránt könnyen megközelíthető.


  Teljes terület: 2.178 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Víziváros Office Center

  Víziváros Office Center

  A Víziváros Office Center sokrétű szolgáltatásai és nyugodt légköre barátságos, ösztönző munkahelyet nyújt az ott dolgozók számára, míg az épület kiemelkedő központi elhelyezkedése és előkelő megjelenése kényelmes és lendületes üzleti környezetet biztosít a vállalatok számára. Az irodaház a Kapás és Csalogány utca sarkán helyezkedik el, közel a Széll Kálmán (Moszkva) térhez. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető.


  Teljes terület: 12.745 m2 Szabad terület: 96 m2

 • ZenGarden

  ZenGarden

  Az irodaház Budán, a második kerületben, a Margit körút, Batthyány tér és a Csalogány utca által határolt területen található. Fekvésének nagy előnye, hogy a pesti belvárosból és a budai zöldövezeti lakónegyedekből egyaránt könnyen megközelíthető.


  Teljes terület: 8.750 m2 Szabad terület: 1.040 m2

Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.