Kiadó iroda - Váci úti folyosó

 • Balance Hall

  Balance Hall

  Az épületkomplexum a Váci úton, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a Business Center 99 Irodapark közvetlen szomszédságában, a 3-as metro Forgách utcai megállójánál található. A 7 emeletes házban 15.700 m2 bérbe vehető A kategóriás iroda található. Az irodák rugalmasan alakíthatóak a bérlő igényeinek megfelelően.


  Teljes terület: 15.733 m2 Szabad terület: 3.878 m2

 • BC 140

  BC 140

  Az épület a Váci út - Dagály utca sarkán helyezkedik el Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környékén. Kiváló megközelíthetőség mind busszal, villamossal, vagy metróval. Legkisebb bérelhető irodaegység: kb. 200 m2. Nagyobb méretű raktározási lehetőség az irodaépület melletti raktárban.


  Teljes terület: 16.000 m2 Szabad terület: 9.397 m2

 • Agora Hub

  Agora Hub

  Az Árpád-híd pesti lehajtója melletti 3 hektáros terület totális átalakítására készül a HB Reavis Hungary Kft. Összesen 136,5 ezer négyzetméter irodapark beépítését tervezik öt ütemben, ezen belül mintegy 10 ezer négyzetméteren szolgáltatások, éttermek, kávézók is helyet kapnak. Az irodapark és a szolgáltatási terület első ütemének két épületét várhatóan 2018-ban adják át.


  Teljes terület: 34.500 m2 Szabad terület: 3.412 m2

 • Agora Tower

  Agora Tower


  Teljes terület: 34.000 m2 Szabad terület: 1.656 m2

 • Árpád Center

  Árpád Center

  Jó minőségű irodaépület az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Hungária körút illetve a Váci út találkozásánál helyezkedik el. Könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel (busz, metró, villamos) és autóval is.


  Teljes terület: 5.360 m2 Szabad terület: 888 m2

 • Balance Building

  Balance Building

  A Balance Building épület a Business Center 99 ’A’ kategóriás irodaház komplexum része a Váci úton. Az épületegyüttes összesen 24.500 m2 területen helyezkedik el. A M3 metró (Forgách utca megálló) és a 115, 133-as, valamint a 32-es buszjáratok biztosítják a kiváló tömegközlekedést. Észak-Budapest és az M3-as autópálya is könnyen megközelíthető a Váci útról.


  Teljes terület: 8.268 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Balance Loft

  Balance Loft

  Az épületkomplexum a Váci úton, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a 3-as metro Forgách utcai megállójánál található. Az épület könnyen megközelíthető mind gépkocsival mind tömegközlekedéssel.


  Teljes terület: 8.977 m2 Szabad terület: 1.886 m2

 • BC 91

  BC 91

  A 2002-es építésű, "A" osztályú irodaépület a Váci út és a Fáy utca sarkán, a XIII. kerületben található. A földszinten boltok, a 4 emeleten pedig irodák kialakítására van lehetőség. A Forgách utcai metrómegálló innen 100m-re található. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt mindössze 10 perc a Belváros.


  Teljes terület: 6.415 m2 Szabad terület: 1.044 m2

 • Blue Cube

  Blue Cube

  A 2002-ben épült modern kivitelezésű irodaház tágas, világos, napfényes kiadó területei rugalmas kialakíthatóságuknak köszönhetően a közepes- és nagyvállalatok igényeit egyaránt magas szinten elégítik ki. A Váci úti irodafolyosón található épület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető: a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától és a 4, 122-es autóbuszok megállóitól mindössze 3 perc sétával érhető el, az autóval érkezők kényelmét pedig a Váci út-menti szervizúton lévő ingyenes parkoló szolgálja. Házon belül melegkonyhás étterem, konferencia és fitness terem, valamint az Unilever dolgozói boltja is a bérlők rendelkezésére áll.


  Teljes terület: 10.600 m2 Szabad terület: 2.773 m2

 • BSR Center

  BSR Center

  A BSR Center Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő és terjeszkedő üzleti negyedében található, a Váci úton. Az épület gyönyörű kilátással rendelkezik a Dunára illetve a budai hegyekre. Az esztétikus homlokzat illetve az épület belsejében található park kellemes munkakörnyezetet nyújt a dolgozók számára. A több mint 24,000 nm. területű irodaház minimálisan bérbevehető területe 250 nm. Könnyedén megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval.


  Teljes terület: 24.989 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Capital Square

  Capital Square

  A Capital Square a Váci út és a Dráva utca kereszteződésénél helyezkedik el. Az M3 metrómegálló közvetlenül az épületnél található. A legtöbb szint alaprajza hat L alakú szekcióból áll, melyeken két bérelhető irodahelyiség és három lift található. A második toronyban, a főhomlokzatból kiugró szárnyban további három bérelhető irodaterület terül el. A földszinten az elegáns, háromszintes előcsarnokon túl étterem, és egyéb kényelmi szolgáltatások kapnak helyet.


  Teljes terület: 34.030 m2 Szabad terület: 10.192 m2

 • Center Point I-II.

  Center Point I-II.

  Új építésű irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti területén. A mintegy 19.779 m2 irodaterülettel, mélygarázzsal rendelkező épület kitűnő elhelyezkedésével, különleges formavilágával hívja fel magára a figyelmet.


  Teljes terület: 43.004 m2 Szabad terület: 1.947 m2

 • Centerpoint I-II

  Centerpoint I-II

  Új építésű irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti területén. A mintegy 18,850 m2-nyi irodaterülettel, mélygarázzsal rendelkező épület kitűnő elhelyezkedésével, különleges formavilágával hívja fel magára a figyelmet.


  Teljes terület: 43.306 m2 Szabad terület: 18.191 m2

 • CityZen Offices

  CityZen Offices

  A CityZen a Váci út és a Csángó utca által határolt területen található, Budapest dinamikusan fejlődő üzleti negyedében. Fekvésének nagy előnye, hogy a forgalmas főútról könnyedén megközelíthető. A bérelhető területen a helyiségek légkondicionáltak, padlószőnyeggel, álmennyezettel és a bérlők igényei szerinti belső kialakítással állnak rendelkezésre. Az irodaházban egy általános emelet 1500 m2, mely könnyen válaszfalazható a bérlők igénye szerint.


  Teljes terület: 12.713 m2 Szabad terület: 2.310 m2

 • DC Offices

  DC Offices

  A DC Offices Budapest egyik leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében a Váci úti folyosón található. Az Árpád hídtól délre, a Váci út és a Dunyov utca sarkán álló épület közvetlenül az Árpád hídi metrómegálló közelében helyezkedik el, két sarokra csupán az Árpád hídi tömegközlekedési csomóponttól. Az igényes munkakörnyezetet parkosított belső udvar és tetőterasz teszi még kellemesebbé.


  Teljes terület: 6.980 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Dévai Center

  Dévai Center

  Az irodaépület a XIII. kerületben, a Váci út mellett egy csendes mellékutcában található. A Lehel téri metrómegálló 200 m-re található. A West End City Center 5 perces sétával elérhető.


  Teljes terület: 9.715 m2 Szabad terület: 3.302 m2

 • Duna Plaza Offices

  Duna Plaza Offices

  A Duna Plaza Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén a XIII. kerületben, a Váci úton található. Az irodaterületek teljesen elkülönülnek a kiskereskedelmi egységektől és a saját mélygarázzsal rendelkeznek. de külön bejárattal rendelkezik. Megközelíthetősége autóval és tömegközlekedéssel (metró, autóbusz) is kiváló.


  Teljes terület: 9.800 m2 Szabad terület: 7.101 m2

 • Gateway Office Park

  Gateway Office Park

  Az épület az Árpád-híd szomszédságában a XIII.kerület dinamikusan fejlődő üzleti negyedében található. Az "A" kategóriájú irodaház 3 különálló épületet foglal magában, az egységek saját bejárattal is rendelkeznek, de az egységek közötti összeköttetés is megoldott. A földszinti ill. magasföldszinti területeken ügyfélszolgálat vagy üzlethelyiségek kialakítására is kitűnő lehetőség nyílik.


  Teljes terület: 31.986 m2 Szabad terület: 1.144 m2

 • Gateway Office Park II

  Gateway Office Park II

  Az ingatlan az Árpád híd szomszétságában, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti található. Az "A" kategóriás irodaház 3 épületből áll, melyek belülről összekapcsolódnak, de saját bejárattal is rendelkeznek. A földszint és a mezzanine területei alkalmasak kereskedelmi illetve szolgáltató egységek elhelyezésére.


  Teljes terület: 11.972 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Gateway Office Park III

  Gateway Office Park III

  Az épület az Árpád Híd mellett, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében található. Az "A" kategóriás irodaépület komplexum három, egymással összeköttetésben lévő toronybó áll. A földszinten és a félemeleten található területek jó lehetőséget kínálnak ügyfélszolgálatok és üzlethelyiségek kialakítására.


  Teljes terület: 9.574 m2 Szabad terület: 3.116 m2

 • GTC White House

  GTC White House

  A GTC legújabb projektje a Váci úti irodafolyosón található, ami a legdinamikusabban fejlődő alpiac Budapesten. Az épület az Árpád-hídtól északra helyezkedik el, a Váci út és az Árva utca sarkánál. A GTC White House egy teljesen felújított, egyedülálló 2 000 m2-es A kategóriás loft épületet és további 21 500 m2 modern A típusú iroda területet kínál, összesen 299 parkolóhellyel. Szintenként 600 négyeztmétertől 2 880 m2-ig rugalmasan kialakítátható irodahelyiségekkel.


  Teljes terület: 27.092 m2 Szabad terület: 9.174 m2

 • JA4 Loft

  JA4 Loft


  Teljes terület: 2.313 m2 Szabad terület: 2.602 m2

 • Madarász Irodapark

  Madarász Irodapark

  A négy épületből álló, több fázisban megépülő megközelítőleg 32 000 négyzetméteres irodapark a XIII. kerület zöldövezetények egyik legkedveltebb részén, a kerület ütőerének számító Váci út mentén helyezkedik el. Az irodák a bérlők egyedi igényei szerint kerülnek kialakításra, így egyterű és kisirodás bérlemények is megoldhatóak.


  Teljes terület: 36.442 m2 Szabad terület: 6.188 m2

 • myhive Átrium Park

  myhive Átrium Park

  Az Átrium Park Budapest közkedvelt irodafolyosóján, a Váci út 45. szám alatt található prémiumkategóriás irodakomplexum, amely megjelenését, méreteit, műszaki megoldásait és szolgáltatásbeli sokszínűségét tekintve is a budapesti irodapiac egyik egyedülálló fejlesztése. A különleges irodaprojekt fő építészeti attrakciója a hatalmas, kifeszített üvegfal, amely felfogja a Váci úti forgalom zaját, de ugyanakkor biztosítja a parkosított belső terület kilátását is. Az Árpád híd pesti hídfőjétől 1-2 percre található, ezért kiválóak a közlekedési kapcsolatai a budai és a pesti oldal fő közlekedési útvonalai irányába. Közvetlenül megközelíthető a Dózsa György út és a Pesti rakpart, míg a belváros 10 percen belül elérhető akár gépkocsival, akár tömegközlekedési eszközökkel.


  Teljes terület: 36.739 m2 Szabad terület: 12.375 m2

 • myhive Thirteen Globe

  myhive Thirteen Globe

  Az épület a XIII.kerületben a Róbert Károly krt. és a Teve utca sarkán helyezkedik el Budapesten. Az Árpád-híd lábánál való elhelyezkedés kiváló közlekedést biztosít. Az irodaház minden irányból könnyen megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedési eszközzel egyaránt. A Globe 13 Irodaház összesen 15.340 m2 kiadható irodaterületet és 254 parkolóhelyet kínál. A Globe 13 három földalatti szinten összesen 254 gépkocsi elhelyezését teszi lehetővé. Az elsőtől a kilencedik emeletig változatos szintterület áll rendelkezésre, melyeket az irodaház halljából 6 gyorslift használatával lehet megközelíteni.


  Teljes terület: 15.340 m2 Szabad terület: 392 m2

 • myhive Thirteen Xenter

  myhive Thirteen Xenter

  A Xenter 13 a Róbert Károly körút és a Papp Károly utca sarkán helyezkedik el, közel a Duna-parthoz. A XIII. kerület dinamikusan fejlődő területén található. Az épület könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel: villamossal, busszal és metróval egyaránt.


  Teljes terület: 8.000 m2 Szabad terület: 3.655 m2

 • Nordic Light

  Nordic Light

  A Nordic Light irodaház Budapest egyik leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében a Váci úti folyosón található. Az Árpád hídtól délre, a Váci út és a Süllő utca sarkán álló épület közvetlenül az Árpád hídi metrómegálló közelében helyezkedik el, két sarokra csupán az Árpád hídi tömegközlekedési csomóponttól. Az igényes munkakörnyezetet parkosított belső udvar és tetőterasz teszi még kellemesebbé.


  Teljes terület: 26.200 m2 Szabad terület: 6.046 m2

 • Optima A

  Optima A

  Az “A” kategóriás Optima A épület Budapest dinamikusan fejlődő XIII. kerületében található, a Váci úton. Az épület összesen 5.000 m2 irodaterületet kínál bérlőinek és egy 2.000 m2-es park veszi körül. Az épület kiválóan látható a Váci útról.


  Teljes terület: 5.396 m2 Szabad terület: 668 m2

 • Optima B

  Optima B

  Az Optima irodaház a Váci úton található, az Újpest Városkapu metrómegállónál. Az Optima két külön épületből áll egyenként kb. 5000 m2 bérbe adható irodaterülettel.


  Teljes terület: 5.631 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Quadra

  Quadra

  A BC 30 irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a Váci úton helyezkedik el, szemben a WestEnd City Centerrel. Az 1-8 emeleteken szintenként kb. 1.600 m2 irodaterület, illetve egy 3 szintes mélygarázs áll a bérlők rendelkezésre. Az irodák több különálló bérleményre is oszthatóak.


  Teljes terület: 13.038 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • R2

  R2


  Teljes terület: 10.000 m2 Szabad terület: 1.959 m2

 • River Estates

  River Estates

  "A" kategóriás modern irodaépület a Váci úti üzleti negyed közepén. Kiváló tömegközlekedés, mélygarázs, ingyenes parkolás a környéken. Az épület 1997-ben került átadásra, jó bérlőkkel, sok szolgáltatással rendelkezik.


  Teljes terület: 20.680 m2 Szabad terület: 6.482 m2

 • Riverloft Office Building

  Riverloft Office Building

  A RiverLoft 5.700 m2 loft jellegű irodaterületet kínál, amelyben a közvetlen utcafronti bejárattal rendelkező földszinti irodahelyiségektől a negyedik emeleti tetőtér-irodákig számtalan megoldás közül válogathatnak a leendő bérlők. A kreatív környezetet, az épületegyüttest körülölelő park és az épületek között található, különleges teraszos kert teszi még kellemesebbé. A Duna mentén helyezkedik el, jól megközelíthető a rakpartról. A belváros 5 perc autóval.


  Teljes terület: 5.733 m2 Szabad terület: 1.484 m2

 • V17

  V17

  Különleges megjelenésű, kiváló láthatóságú „A” kategóriás irodaház a Váci út legelején, a Lehel téri metrómegálló bejáratánál. A homlokzat anyaghasználata és színvilága határozott karaktert ad az épületnek. Az átriumos recepciót az irodaterektôl elválasztó üvegfal végigfut a ház teljes magasságában. A belsô kertet körülölelô épület cégközpontok elhelyezésére kínál ideális megoldást.


  Teljes terület: 11.930 m2 Szabad terület: 11.101 m2

 • V184

  V184


  Teljes terület: 4.400 m2 Szabad terület: 2.786 m2

 • V188

  V188

  A Váci 188 Irodaház Budapest legintenzívebben fejlődő Iroda folyosóján, a Váci úton helyezkedik el, szép kilátással a Dunára és a budai dombokra. A Váci 188, amely évekig bank székházként üzemelt, rendkívül hatékony és igényes iroda megoldást kínál kisebb vagy nagyobb bérlői számára is. A gondos tervezésnek köszönhetően az irodaterületek kiemelten hatékonyak és világosak. A legfelső szinten tetőterasz kialakítására is lehetőség nyílik, amely a Duna felőli szárnyból csodás panorámát biztosít a Dunára és a Budai hegyekre egyaránt. Az épület közelében van a Duna Pláza bevásárlóközpont, amely számos szolgáltatást kínál, és mindössze pár percre helyezkedik el az irodaháztól a Tesco egyik hipermarkete, amely időtakarékos megoldást kínál a munkaidő utáni bevásárlásra.


  Teljes terület: 14.000 m2 Szabad terület: 596 m2

 • Váci 175 Irodaház

  Váci 175 Irodaház

  A Váci 175 Irodaház Budapest XIII. kerületében a Duna Pláza szomszédságában a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el, mintegy 200 méterre a 3-as metró vonalának Gyöngyösi utcai megálójától. Az irodaház mintegy 1.500 m2 területen biztosít kiváló minőségű és kiemelkedően jó ár/érték arányú, flexibilis és rövid távon is bérelhető irodaterületet. Az irodaterületek egyaránt alkalmasak hagyományos, úgynevezett cellás, és egyterű elrendezésre. A parkolást pedig felszíni parkolók biztosítják.


  Teljes terület: 1.570 m2 Szabad terület: 540 m2

 • Váci 33

  Váci 33

  Az épület elhelyezkedésének köszönhetően a városközpontból nagyon könnyen megközelíthető mind személygépkocsival, mind tömegközlekedéssel. A jelentősebb bankközpontok, kormányhivatalok és a belvárosi üzleti negyed karnyújtásnyi távolságra vannak. Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja, a Westend City Center két metrómegállónyira található, a város legnagyobb piaca pedig 1 metrómegállónyira helyezkedik el. A közeli Nyugati tér és a Nagykörút forgalmas környéke számos kiváló étkezési, szórakozási lehetőséget nyújt.


  Teljes terület: 16.182 m2 Szabad terület: 930 m2

 • Váci Greens A

  Váci Greens A

  A projekt a Váci úti „Irodafolyosó" szívében (Budapest északi részén), a főváros egyik legdinamikusabb üzleti negyedében helyezkedik el. A Váci Greens épületei kiemelten frekventált helyen, a Váci út mentén a Dunától néhány percnyire magasodnak majd.


  Teljes terület: 16.035 m2 Szabad terület: 2.287 m2

 • Váci Greens B

  Váci Greens B

  A projekt a Váci úti „Irodafolyosó" szívében (Budapest északi részén), a főváros egyik legdinamikusabb üzleti negyedében helyezkedik el. A Váci Greens épületei kiemelten frekventált helyen, a Váci út mentén a Dunától néhány percnyire magasodnak majd.


  Teljes terület: 25.604 m2 Szabad terület: 8.941 m2

 • Váci Greens C Sublease

  Váci Greens C Sublease

  A projekt a Váci úti "Irodafolyosó" szívében (Budapest északi részén), a főváros egyik legdinamikusabb üzleti negyedében helyezkedik el. A Váci Greens épületei kiemelten frekventált helyen, a Váci út mentén a Dunától néhány percnyire magasodnak majd. A négy épületből álló tömbben a B épület a legnagyobb. Hatékony térbeosztásával 2100 ember befogadására képes. Három földalatti parkoló szinttel, illetve hat föld feletti szinttel rendelkezik. A B épület alaprajza három lépcsőház köré szerveződik.


  Teljes terület: 19.023 m2 Szabad terület: 4.105 m2

 • Váci Greens D

  Váci Greens D

  A projekt a Váci úti „Irodafolyosó" szívében (Budapest északi részén), a főváros egyik legdinamikusabb üzleti negyedében helyezkedik el. A Váci Greens épületei kiemelten frekventált helyen, a Váci út mentén a Dunától néhány percnyire magasodnak majd.


  Teljes terület: 15.647 m2 Szabad terület: 1.912 m2

 • Vision Towers

  Vision Towers

  A prémiumkategóriás irodaépület Budapest központjának egyik legnépszerűbb üzleti negyedében, a Váci úton található. A területre háromszögletű, legyezőforma épületet, amely minden irányból kitűnik környezetéből. A tetőkert, a kereskedelmi egységek, a különböző zöld építészeti megoldások, az igencsak ergonomikus és praktikus belső elrendezés, valamint a tároló- és parkolóhelyek tekintetében teljes az összhang. Az ultramodern építészeti jegyeket felvonultató, "A" osztályú irodaépületet emellett BREEAM tanúsító rendszer szerinti "kiváló" minősítés jellemzi.


  Teljes terület: 20.161 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • West End Business Center I.

  West End Business Center I.

  A WEBC kiváló minőségű, első osztályú 3 fázisban épült irodaépület, amely 27.751 m2 nettó irodaterületet foglal magába. Az "A" kategóriás, 8 szintes irodaépület 3 különálló bejárattal rendelkezik. Az irodakomplexum a város központjában helyezkedik el így könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel illetve autóval is. A szomszédos bevásárlóközpont számos szolgáltatást nyújt a közelben dolgozók számára.


  Teljes terület: 8.505 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • West End Business Center II.

  West End Business Center II.

  A WEBC kiváló minőségű, első osztályú 3 fázisban épült irodaépület, amely 27.751 m2 nettó irodaterületet foglal magába. Az "A" kategóriás, 8 szintes irodaépület 3 különálló bejárattal rendelkezik. Az irodakomplexum a város központjában helyezkedik el így könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel illetve autóval is. A szomszédos bevásárlóközpont számos szolgáltatást nyújt a közelben dolgozók számára.


  Teljes terület: 10.387 m2 Szabad terület: 5.312 m2

 • West End Business Center III

  West End Business Center III

  A WEBC kiváló minőségű, első osztályú 3 fázisban épült irodaépület, amely 27.751 m2 nettó irodaterületet foglal magába. Az "A" kategóriás, 8 szintes irodaépület 3 különálló bejárattal rendelkezik. Az irodakomplexum a város központjában helyezkedik el így könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel illetve autóval is. A szomszédos bevásárlóközpont számos szolgáltatást nyújt a közelben dolgozók számára.


  Teljes terület: 28.001 m2 Szabad terület: 6.224 m2

 • WestEnd Offices

  WestEnd Offices

  Az irodaház Budapest belvárosában, a WestEnd City Center épületkomplexumban található, a Nyugati pályaudvar mellett. Kitűőnen megközelíthető tömegközlekedéssel. Az épület a West End City Center irodabérlői számára egy a változó igényekhez alkalmazkodó, hatékony és modern technológiával felszerelt munkahelyet biztosít. A bérlők kényelmét szolgálja az épületegyüttes által nyújtott lehetőségek, így többek között a vásárlási, szórakozási, és egyéb szolgáltatások közelsége.


  Teljes terület: 19.170 m2 Szabad terület: 4.430 m2

 • Westpoint Business Center

  Westpoint Business Center

  A kilenc emeletes Westpoint Business Center a Váci út elején, a Nyugati téri metróállomás mellett található. Előnyös elhelyezkedése révén az irodaépület mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel rendkívül könnyen megközelíthető.


  Teljes terület: 3.500 m2 Szabad terület: 1.062 m2

Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.