Szolgáltatásaink

Bérlőknek és bérbeadóknak

Irodakeresés

Átfogó piacismerettel rendelkező szakértőink személyre szabott tanácsadás keretében találják meg Ön számára a legjobb irodát.

Bérlőképviselet

Újratárgyalás, költözés, racionalizálás… A legjobb ingatlanstratégia kivitelezése felmondási opció közeledtével vagy bérleti időszak lejártakor; növekedési és racionalizálási stratégiák kialakítása irodahelyiségek bérletén vagy visszaadásán keresztül; egyablakos kapcsolattartás; az elérhető legjobb feltételek garantálása.

Tulajdonosképviselet

Támogatást nyújtunk ingatlantulajdonosoknak, hogy épületeikkel piacra lépjenek. A CBRE a tulajdonosok preferenciái alapján teljes körű bérbeadási és marketingstratégiát készít.

Project Management

A szolgáltatások teljes körét nyújtjuk a műszaki ‘due diligence’ (átvilágítási) riportoktól a munkahely-kialakításon, a tendereztetésen és a projekt lebonyolításon keresztül a kivitelezési menedzsmentig.

Ingatlanvagyon-kezelés / Property Management

A CBRE az ingatlankezelésen túlmutató, integrált szolgáltatásokat kínál intézményi partnereinek és magánszemélyeknek egyaránt: a kereskedelmi ingatlanok értékét egységes - az üzemeltetés, bérbeadás, marketing és a befektetési szolgáltatások teljes skáláját felölelő - megközelítéssel maximalizálja.

Ingatlanbefektetés

Szakértőink mind ingatlanértékesítés, mind vásárlás esetén biztosítják ügyfeleink bevételeinek maximalizálását. A CBRE a kereskedelmi ingatlanbefektetési piac minden területén magabiztos jelenléttel bír: jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező befektetési csapatunk helyi és nemzetközi befektetőkkel együttműködve számos jelentős magyarországi és regionális tranzakcióban vesz részt.

Irodapiaci elemzések

A megfelelő piaci információk ismerete alapvető fontosságú ahhoz, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg. Ezért munkatársaink a helyi ismereteiket a CBRE globálisan elérhető szaktudásával és adatállományával ötvözve mindig a legfrissebb információkra alapozva nyújtanak tanácsadást.

Marketing és PR tanácsadás

Marketingszolgáltatásainkat leginkább bérbeadók veszik igénybe. Célja a piaci jelenlét fellendítése és új bérlők vonzása. A CBRE az ingatlantulajdonosok igényei alapján teljes kommunikációs stratégiát készít, és igény esetén a marketing- és a média-tanácsadás egész folyamatát koordinálja.

Felkeltette az érdeklődését?

Keresse szakértő tanácsadóinkat!

+36.1.374.3040

office.hungary@cbre.com

www.cbre.hu
Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.