Kiadó iroda - Belváros

 • Andrássy 12 (Krausz Palota)

  Andrássy 12 (Krausz Palota)

  Az épület Budapest VI. kerületében helyezkedik el az Andrássy úton, közel az Operához. 1838-ban épült, közel a város egyik fő közlekedési csomópontjához, a Deák térhez. Az épület 2002-ben egy átfogó felújításon ment keresztül. Megközelíthetősége mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. Az épület három frontja a környező utcákra néz. Két bejárata van, két lépcsőházzal és két felvonóval.


  Teljes terület: 5.638 m2 Szabad terület: 1.492 m2

 • Andrássy Palace

  Andrássy Palace

  Az Andrássy Palace egy különleges megjelenésű iker irodakomplexum, amely Budapest szívében, az Andrássy út és a Paulay utca között helyezkedik el. Az Andrássy úti szárny felújítása során megőrizték az eredeti épület értékeit, illetve az épületszárny felső szintjeire egy fém, üveg és faanyagokból készült konferenciaterem került. A Paulay utcai épület egy különleges modern formavilágú szárnya az Andrássy útinak. Mindkét épület számos speciális technikai megoldással rendelkezik: kifelé dűlő üveghomlokzat, rugalmas válaszfalazási lehetőségek, magas színvonalú gépészeti rendszerek.


  Teljes terület: 8.081 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Andrássy út 11.

  Andrássy út 11.

  Az Andrássy 11 irodaház Budapest szívében, a világörökség részét képező Andrássy út és a Káldy Gyula utca sarkán a 11. szám alatt helyezkedik el. Az épület Freud Vilmos építész tervei alapján épült 1883-ban. A gyönyörű műemléki védettségű épület felújítására és a tetőtér beépítésére 2001-ben került sor, melynek nyomán földszint + 4 emeleten 2.160 m2 modern irodaterület jött létre. Az irodaterületek mellett földszinten egy, az Andrássy útra nyíló impozáns, stukkós mennyezetű üzlethelyiség található.


  Teljes terület: 2.160 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Atrinova Office Building

  Atrinova Office Building

  Az Atrinova irodaház a Bajcsy-Zsilinszky úton helyezkedik el. Az épület mintegy 9.640 m2 irodaterülettel áll a bérlők rendelkezésére. A tágas átrium lehetővé teszi valamennyi szint természetes nappali megvilágítását, a bejárati tér dupla magasságú, a központi recepciós tér reprezentatív kialakítású. Központi elhelyezkedése lévén könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel illetve gépkocsival. Áfa mentes irodaház!


  Teljes terület: 9.640 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Bank Center

  Bank Center

  Budapest egyik legszínvonalasabb irodaépülete, az egyik legelegánsabb belvárosi téren helyezkedik el, szomszédságában olyan épületekkel, mint a Magyar Nemzeti Bank, és egyéb bankszékházak. Központi elhelyezkedése miatt megközelíthetősége mind autóval mind tömegközlekedési eszközökkel kiváló. Az épület környezetében és magában az épületben is több különféle szolgáltatás érhető el.


  Teljes terület: 29.305 m2 Szabad terület: 2.918 m2

 • BJ 48

  BJ 48

  Az irodaház a századforduló elején épült és közös területeinek teljes átépítése után exkluzív irodai környezetet biztosít bérlőinek. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az épület könnyen megközelíthető bármely tömegközlekedési eszközzel.


  Teljes terület: 2.512 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Central Udvar A

  Central Udvar A

  A Central Udvar irodaház nagyszerű helyen, a belváros szívében található, pár perc sétára a Deák Ferenc tértől, az Astoriától vagy a Blaha Lujza tértől. Könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és kerékpárral egyaránt. A pezsgő városrész számos szolgáltatást kínál, alig pár percre találhatók éttermek, kávézók, kulturális és szórakoztató létesítmények, inspiráló környezetet biztosítva mindenkinek, aki itt dolgozik.


  Teljes terület: 9.260 m2 Szabad terület: 687 m2

 • City Center

  City Center

  A nyolcvanas évek végén épült irodaház a Bajcsy-Zsilinszky úton, közel a Bazilikához. Kiváló központi elhelyezkedésű, "jól látható" irodaépület a belvárosban, főként kisebb nemzetközi képviseletek irodáival.


  Teljes terület: 8.580 m2 Szabad terület: 215 m2

 • Deák Palota

  Deák Palota

  A Deák Palota Budapest szívében, a Vörösmarty térnél helyezkedik el a nagy budapesti luxusszállók között, a város egyik legelegánsabb környékén. A Deák téri metróközpont 2 perc gyalog. Központi elhelyezkedése lévén több irányból is könnyedén megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A Deák Palota ún. intelligens épületüzemeltetési rendszerrel van felszerelve, ami a működési költségeket csökkenti.


  Teljes terület: 3.457 m2 Szabad terület: 809 m2

 • East-West Business Center

  East-West Business Center

  Az East West Business Center Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjánál, az Astoria mellett helyezkedik el. A modern irodaház kilenc szinten kínál iroda területeket, összesen 22.000 m2-en. (2.500 m2 szintenként). A legkisebb bérelhető egység kb. 50 m2. Több irányból is megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival.


  Teljes terület: 23.154 m2 Szabad terület: 7.870 m2

 • József Nádor tér Irodaház

  József Nádor tér Irodaház

  A klasszikus stílusú épület Budapest központjában, az V. kerületben található. Kíváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel.


  Teljes terület: 3.300 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Kálvin Square

  Kálvin Square

  A különleges panorámával rendelkező “A” kategóriás Kálvin Square Irodaház Budapest egyik folyamatosan pezsgő csomópontján, a Kálvin téren található. A több mint 9000 négyzetméter hasznos alapterületű épület központi elhelyezkedésének köszönhetően bármely irányból kényelmesen megközelíthető. Az irodaházban a professzionális atmoszférát a jól átgondolt belső kialakítás és a kiemelkedő színvonalú szolgáltatások teremtik meg. A környéket a környező utcák éttermei, bisztrói töltik meg élettel.


  Teljes terület: 9.167 m2 Szabad terület: 1.116 m2

 • Medimpex Irodaház

  Medimpex Irodaház

  Az irodaépület Budapest belvárosának legszebb részén, a Vörösmarty téren helyezkedik el, a Deák tértől pár perc sétára. Az épület mind tömegközlekedési eszközökkel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. A földalatti Vörösmarty téri megállója közel 50 méterre helyezkedik el az épület bejáratától. A műemlék épületet 1999-ben alakították át bérirodai funkcióra, 2013-ban pedig a mai kor követelményei szerint ismét modernizálták valamennyi szintet. Bérleti díj és üzemeltetési költség nem áfa tárgya.


  Teljes terület: 3.190 m2 Szabad terület: 743 m2

 • Roosevelt

  Roosevelt

  A modern ugyanakkor klasszikus épület Budapest egyik legelőkelőbb környékén, a Duna menti Roosevelt téren helyezkedik el. Az első osztályú irodaházból gyönyörű kilátás nyílik nem csak a Dunára, hanem a budai hegyekre, a várra és a Gellért-helgyre is.


  Teljes terület: 28.830 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Sas Center

  Sas Center

  A Sas Center, melyet két egymásba nyíló irodaház alkot, a belváros üzleti és kormányzati negyedében található, a Sas utca és a Zrínyi utca sarkán. Az épületegyüttes irodaterületei az emeleti szinteken helyezkednek el, melyek a bérlők elképzelései szerint rugalmasan alakíthatók. A földszinti területeken üzletek bérlésére nyílik lehetőség. A környék mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető.


  Teljes terület: 3.756 m2 Szabad terület: 412 m2

 • Szabadság tér 14

  Szabadság tér 14

  A Szabadság tér 14 Irodaház egy gyönyörű, teljesen és igényesen átépített századfordulós palota a főváros szívében, az V. kerület legnagyobb parkja tőszomszédságában helyezkedik el. Figyelembe véve a központi elhelyezkedését az épület több irányból is megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel. Számos szolgáltatás áll a bérlők rendelkezésére, mint pl.: éttermek, kávézók, bankfiókok, üzlethelyiségek.


  Teljes terület: 6.400 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Uniqa Plaza

  Uniqa Plaza

  Az irodaház Budapest belvárosának üzleti negyedében, a Kossuth utca és a Szép utca sarkán helyezkedik el. Az irodaház 1960-ban épült, az egyik legmagasabb épület a belvárosban, 1999-ben teljesen felújították és modernizálták.


  Teljes terület: 8.142 m2 Szabad terület: HÍVJON!

 • Váci utca Center

  Váci utca Center

  Az irodaház a belvárosban, a felújított Vásárcsarnokkal szemben, a Váci utcán helyezkedik el. A modern irodaépület első osztályú bérelhető irodaterüleket és üzlethelyiséget kínál, továbbá parkolási lehetőséget biztosít a meglévő 4 szintes mélygarázsban. Az épület kitűnően megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel.


  Teljes terület: 10.145 m2 Szabad terület: 1.696 m2

Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen.
Még ma visszahívjuk.